Undgå dækslid, dårlige køreegenskaber og unødigt brændstofforbrug !

Det sker for alle billister, at der påkøres en kansten, huller i vejen eller at hjulvinklerne ændrer sig på grund af helt normal slitage. Dette kan medfører, at et eller flere dæk slides skæve, og bilen kan derved trække til en af siderne og derved forringe dine køreegensaber. For at undgå dette bør hjulvinklerne kontrolleres 1 gang om året eller ca. hvert 15.000 km.

En god investering

Få din bils hjulvinkler udmålt løbende med vores computerstyret 4 hjulsudmåler og undgå en slem økonomisk overraskelse samtidigt med at din køresikkerhed forbedres. Skæve hjulvinkler fører til øget dækslitage, øget brændstofforbrug og forringet køresikkerhed. Derfor er det altid en god investering at komme forbi og få kontrolleret hjulvinklerne.

Få et qvicktjek, det tager kun 5 min !

Vores 4 hjulsudmåler har en qviktjek funktion hvilket gør det muligt for os, at vi hurtigt kan kontrollere om der er noget galt.
Hos Boldt Automobiler mener vi at det er en meget vigtig sikkerhedsfaktor at styrevinklerne på din bil er i orden. Derfor føler vi os forpligtet overfor vores kunder, at tilbyde en atraktiv løsning. Det er nu muligt for os, uden særlig tidskrævning, at kunne tilbyde en gratis qvicktjek kontrol af hjulvinklerne på din bil.

Vores computerstyret 4 hjulsudmåler

På værkstedet råder vi over det sidste nye og top profesionelle udstyr, fra det amerikanske HUNTER.
Når det kommer til den mest præcise computerstyret 4 hjulsudmåling, så har HUNTER føretrøjen på.
Nogle af bilfabrikanterne foreskriver at en 4 hjulsudmåling kun skal blive udført med et HUNTER apparat, for at kunne overholde fabriksmål.

Få fortaget en 4 hjulsudmåling hvis :

Bilen trækker til siden.
Bilen kører ustabilt og /eller er svær at styre.
Rattet ryster.
Rattet føles tungt.
Ujævn slitage på et eller flere dæk.
Rattet er skævt ved ligeud kørsel.
Man har f.eks påkørt en kansten.
Der er blevet udskiftet dele på styretøj og/eller hjulophæng